Szerezz Facebook esemény meghívásokat

A résztvevőkön felül a Social Media Daily meghívókat is kínál Facebook eseményedhez. A meghívók természetesen a szolgáltatáson felüli résztvevőket generálnak.

Érdeklődőket is tudunk szervezni neked - ha ezt a szolgáltatást szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot! A rendes résztvevő szolgáltatáshoz kattints ide

Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

Láthattál már minket itt:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.

Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.

A Social Media Daily Csapat
Válassz csomagot:
Választott csomag 400
400 Meghívás
Idő a kezdésig: Ø 6 h
Átlagos idő, amíg a kézbesítés megkezdődik
Idő a teljesítésig: 4-6 nap
A rendelés teljesítésének átlagos időtartama (a kezdéstől)
Ár: 9.90 €
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség
Kézbesítési mód kiválasztása
Standard: A feltüntetett feldolgozási idő
Expressz: Gyorsabb feldolgozás és prioritás a standard rendelésekkel szemben
Több információ

További információ Facebook Esemény Meghívásokról

A jelzés a képernyőképen megmutatja a meghívottak számát egy Facebook eseményre – Nem állunk közvetlenül kapcsolatban a Facebookkal vagy bármilyen más közösségi hálózattal.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?

Facebook felhasználóként eseményeket tudsz készíteni és meg tudod hívni barátaid. Ez rajongói oldalak számár nehézkesebb: bár az oldal összes rajongója megkapja a meghívót, más emberek nem adhatóak az eseményhez - kivéve, ha átváltasz saját profilodra és magad küldöd el a meghívókat barátaidnak. A Facebook esemény meghívó szolgáltatásunkkal új érdeklődőket vásárolhatsz gyorsan és olcsón. Ezáltal pontosan azokat a felhasználókat érheted el, akik egyébként elkerülnék figyelmed, így sok időt takaríthatsz meg. Ezt a rendes résztvevő szolgáltatásunk mellett kínáljuk, így az eseményed hitelesebb lesz. Ezen felül megnöveli eseményed népszerűségét Facebookon és további résztvevőket vonz, magyarul a szolgáltatáson kívül ingyen szerzel vendégeket.

Több meghívó küldése Facebook marketing segítségével

Te választod ki, mennyi meghívót szeretnél rendelni. Általában azt ajánljuk, hogy az eseményed tervezett méretének csak egy része legyen az új meghívottak száma. Így hiteles maradsz meghívottaid előtt. Ha nem vagy biztos benne, melyik csomagot válaszd, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.