Facebook Followers: Vásárolj Facebook követőket, szerezz több feliratkozót

A Social Media Daily-nél Facebook követőket vásárolhatsz profilodhoz. Ezek a személyes Facebook fiókodra vonatkoznak, a rajongói oldalakhoz külön ajánlattal tudunk szolgálni (lsd. alább).

Az új követőkön felül ingyenes like-okat is adunk a legutóbbi bejegyzéseidhez - akár 5 post-hoz, a rendelés mennyiségétől függően! Kérlek vedd biztosra, hogy profilodra fel lehet iratkozni, nem csak az ismerőseid által.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Meghatározhatsz egy napi korlátot feliratkozóidnak. Ez legalább 10 felhasználó lehet naponta. Kérlek használd az ehhez tartozó mezőt.
 
Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

A szolgáltatásunkban követőid számának növekedése nem függ a követőid számának természetes növekedésétől vagy csökkenésétől.
 
Ha rajongói oldalad van Facebookon, a következő ajánlat is érdekelhet. Szerezz új like-okat rajongói oldaladhoz itt.
 
A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.
 
Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.
The Social Media Daily Team
Válassz csomagot:
Választott csomag 100
100 Követő
Time to start: Ø 12 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 nap
Average time until order is completed (after start)
Ár: 5.90 €
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

További információ Facebook követőkről

The mark on the screenshot shows the subscriber counter of a Facebook profile  – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?

Magánszemélyek is publikálnak olyan tartalmat, amit szélesebb körben szeretnének megosztani, mint csak a barátaik. A Facebook emiatt vezette be a feliratkozás lehetőséget. A feliratkozók látják a nyilvános bejegyzéseket, de nem a felhasználó teljes profilját. Ezáltal a felhasználók több embert elérhetnek, mint a barátok maximum 5000-es száma. A Rajongói oldalakhoz hasonlóan, a feliratkozók száma fontos szerepet játszik. A feliratkozók hitelesebbé teszik profilod és még több felhasználót vonzanak. Új feliratkozókat szerezni nem könnyű. A Social Media Daily erre is jó megoldást kínál.

Így szerezz több követőt Facebook profilodra

Szeretnéd egyszerűen felhívni a figyelmet nyilvános bejegyzéseidre? A Social Media Daily-nél egyszerűen vásárolhatsz új követőket. Ezzel időt és pénzt is megspórolsz! A csomagválasztásnál vedd figyelembe, hogy a gyors növekedés magasra teszi a mércét. Ha egyébként ritkán posztolsz, akkor a feliratkozók elvesztik az érdeklődésüket. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy melyik csomag illik leginkább elképzeléseidhez! Ha további kérdéseid vannak erről vagy bármelyik más Facebook ajánlatról, keress meg minket!
Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.