Vásárolj Facebook likes Rajongói oldaladra

Szerezz Facebook like-okat gyorsan és olcsón a Social Media Daily-vel! Kérlek válaszd ki a számodra megfelelő csomagot.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

Erre a termékre nem lehet napi limitet beállítani.
 
Az új rajongókon kívül a Social Media Daily kedvelésekkel is ellát bejegyzéseidhez (fotókhoz, videókhoz, stb.). A megfelelő ajánlatot a Facebook menüpont alatt találod. Ha olcsó megoldásra vágysz az igényeidnek megfelelő like-szám eléréséhez, ne habozz, keress fel minket!

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.
 
Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.
 
The Social Media Daily Team
Válassz csomagot:
Választott csomag 100
100 Rajongó
Time to start: Ø 3 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-3 nap
Average time until order is completed (after start)
Ár: 5.90 €
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

További információ a Facebook lájk

Screenshot of a Facebook Fanpage with a marked likes counter  – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?
Egyre több cég, művész és magánszemély fedezi fel az olyan közösségi hálók nyújtotta lehetőségeket, mint a Facebook. Ahogy nő a rajongói oldalak száma, úgy nő a verseny a legfontosabb tényezőért: a rajongókért. A Social Media Daily-vel megnövelheted kedvelőid számát pár kattintás alatt. A fiatal vállalkozásoknak külön hasznos lehet ez a szolgáltatás, hiszen lényegesen gyorsabb és költséghatékonyabb, mint a hagyományos hirdetés. És mi a helyzet hosszútávon? Ha sikerül egy kemény magot kialakítani, a profilod virágozni fog és ez további Facebook like-okat eredményez.
 

Használd a Facebook marketing szolgáltatásunkat, hogy fejlődjön oldalad

A Social Media Daily-nél kedvező árakon vásárolhatsz Facebook rajongókat. Ráadásul egyértelmű és kizárólagos szolgáltatást nyújtunk. A közösségi médiában szerzett sokéves tapasztalatunkat felhasználva segítünk fejleszteni közösségi média csatornádat. Büszkén adunk jótanácsokat is. Amit mindenképpen ajánlunk, hogy rendszeresen tölts fel sokatmondó tartalmat, ami érdekli a célközönségedet. Mivel a Facebookon ha nem írsz sok bejegyzést, nem fogsz megjelenni a hírfolyamban, még a magas rajongói szám ellenére sem.
 
Nem csak Facebook kedvelőket tudunk ajánlani, a szolgáltatások teljes palettája érhető el nálunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha bármi kérdésed van a közösségi média stratégiákról vagy azt szeretnéd, hogy elkészítsük és menedzseljük a Facebook oldalad. Szeretnél nagyobb aktivitást a rajongói oldaladon? Like-okat vásárolhatsz tőlünk, vagy meg is oszthatjuk bejegyzéseidet. Nézz körül oldalunkon – biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő terméket. Örömmel teszünk egyedülálló ajánlatokat.

 

Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.