Vásárolj Facebook likes Rajongói oldaladra

Szerezz Facebook like-okat gyorsan és olcsón a Social Media Daily-vel! Kérlek válaszd ki a számodra megfelelő csomagot.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

Láthattál már minket itt:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

Erre a termékre nem lehet napi limitet beállítani.
 
Az új rajongókon kívül a Social Media Daily kedvelésekkel is ellát bejegyzéseidhez (fotókhoz, videókhoz, stb.). A megfelelő ajánlatot a Facebook menüpont alatt találod. Ha olcsó megoldásra vágysz az igényeidnek megfelelő like-szám eléréséhez, ne habozz, keress fel minket!

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.
 
Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.
 
A Social Media Daily Csapat
40 - Facebook Like-ok / Rajongók -
Idő a kezdésig: Ø 3 h
Átlagos idő, amíg a kézbesítés megkezdődik
Idő a teljesítésig: 2-3 days
A rendelés teljesítésének átlagos időtartama (a kezdéstől)
Különleges lehetőségek, mint amilyen a szállítási idő kiválasztása vagy a felhasználók neme csak fizetett szolgáltatások esetén lehetséges.
Válassza ki a szállítási időt és a további opciókat
Napi határ
Kézbesítési mód kiválasztása
Standard: A feltüntetett feldolgozási idő
Expressz: Gyorsabb feldolgozás és prioritás a standard rendelésekkel szemben
Több információ
Ár: 9,90 €
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

További információ a Facebook lájk

Képernyőkép egy Facebook rajongói oldalról megjelölt kedvelésmérővel – Nem állunk közvetlenül kapcsolatban a Facebookkal vagy bármilyen más közösségi hálózattal.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?
Egyre több cég, művész és magánszemély fedezi fel az olyan közösségi hálók nyújtotta lehetőségeket, mint a Facebook. Ahogy nő a rajongói oldalak száma, úgy nő a verseny a legfontosabb tényezőért: a rajongókért. A Social Media Daily-vel megnövelheted kedvelőid számát pár kattintás alatt. A fiatal vállalkozásoknak külön hasznos lehet ez a szolgáltatás, hiszen lényegesen gyorsabb és költséghatékonyabb, mint a hagyományos hirdetés. És mi a helyzet hosszútávon? Ha sikerül egy kemény magot kialakítani, a profilod virágozni fog és ez további Facebook like-okat eredményez.
 

Használd a Facebook marketing szolgáltatásunkat, hogy fejlődjön oldalad

A Social Media Daily-nél kedvező árakon vásárolhatsz Facebook rajongókat. Ráadásul egyértelmű és kizárólagos szolgáltatást nyújtunk. A közösségi médiában szerzett sokéves tapasztalatunkat felhasználva segítünk fejleszteni közösségi média csatornádat. Büszkén adunk jótanácsokat is. Amit mindenképpen ajánlunk, hogy rendszeresen tölts fel sokatmondó tartalmat, ami érdekli a célközönségedet. Mivel a Facebookon ha nem írsz sok bejegyzést, nem fogsz megjelenni a hírfolyamban, még a magas rajongói szám ellenére sem.
 
Nem csak Facebook kedvelőket tudunk ajánlani, a szolgáltatások teljes palettája érhető el nálunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha bármi kérdésed van a közösségi média stratégiákról vagy azt szeretnéd, hogy elkészítsük és menedzseljük a Facebook oldalad. Szeretnél nagyobb aktivitást a rajongói oldaladon? Like-okat vásárolhatsz tőlünk, vagy meg is oszthatjuk bejegyzéseidet. Nézz körül oldalunkon – biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő terméket. Örömmel teszünk egyedülálló ajánlatokat.

 

Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.