Szerezz YouTube comments videóidhoz

A Social Media Daily-nél egyszerűen vásárolhatsz YouTube hozzászólásokat videóidhoz. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy nagyobb aktivitást érj el videódnál és növeld YouTube értékelésed!

A jó minőségű hozzászólások hitelesnek tűnnek. Utalnak az eredeti videóra és reagálnak egymás hozzászólásaira. Mi több, a felhasználók aktív profillal és profilképpel rendelkeznek. Akár te magad is megírhatod a hozzászólások szövegét!

A kommentek mindig angolul vannak. Ha szeretné, hogy másik nyelven legyenek, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt, az előre megírt kommentekkel, az Ön által kiválasztott nyelven.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

Láthattál már minket itt:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

A legkisebb napi korlát 2 komment. Akár öt különböző link között is eloszthatod a hozzászólásokat, anélkül, hogy fizetned kéne érte!
 
Kérlek vedd figyelembe: a hozzászólások automatikusan érkeznek, nem egyből a felülvizsgálás után!

Szeretnél több YouTube megtekintést? Miért nem vetsz egy pillantást a többi YouTube szolgáltatásra?

Azt javasoljuk, hogy a szolgáltatás ideje alatt deaktiválva legyenek a fizetős reklámok, így nem teszed kockára az AdSense felhasználód. Bár a YouTube profilod teljes biztonságban van, az AdSense-szel adódhatnak gondok.

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.

Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.

 

A Social Media Daily Csapat
3 YouTube Hozzászólások
Idő a kezdésig: Ø 6 h
Átlagos idő, amíg a kézbesítés megkezdődik
Idő a teljesítésig: Ø 1 nap
A rendelés teljesítésének átlagos időtartama (a kezdéstől)
Különleges lehetőségek, mint amilyen a szállítási idő kiválasztása vagy a felhasználók neme csak fizetett szolgáltatások esetén lehetséges.
Válassza ki a szállítási időt és a további opciókat
Nemi preferenciák:
Napi határ
Kézbesítési mód kiválasztása
Standard: A feltüntetett feldolgozási idő
Expressz: Gyorsabb feldolgozás és prioritás a standard rendelésekkel szemben
Több információ
Ár: 3,90 €
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

További információ YouTube hozzászólásokról

A jelzés a képernyőképen megmutatja a komment lehetőséget egy YouTube videón – Nem képviseljük közvetlenül a YouTube-ot vagy bármilyen más közösségi médiát.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?
YouTube-on a hozzászólások is nagyon fontosak, nem csak a megtekintések és kedvelések. Ha a videó alatt sok hozzászólás van, hitelesnek és fontosnak tűnik majd. Sajnos általában nehéz sok hozzászólást szerezni, főleg ha még nem futott be a csatornád vagy épp most töltötted fel a videót. A Social Media Daily-vel könnyen és olcsón vehetsz YouTube kommenteket. Számunkra fontos, hogy mindig a lehető legjobb minőségű hozzászólásokkal szolgáljunk neked, amik utalnak a videó tartalmára.

Vásárolj YouTube hozzászólásokat videódhoz

Ha jóminőségű hozzászólásokat vásárolsz YouTube videód alá, a videód hamar népszerű lesz. Ajánljuk neked többi YouTube szolgáltatásunkat is. Például ha feliratkozókat is vásárolhatsz csatornádra a like-ok és megtekintések mellé. Ha bármi kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.