Több megtekintés Facebook videóidnak közösségi marketing segítségével

Facebook Videó Megtekintések
5 90590
  • 100%-ig biztonságos és diszkrét
  • Időt és energiát spórol
  • Gyors eredmények
  • Megrendelését manuálisan ellenőrizzük
  • Ingyenes konzultáció és egyedi megoldások
A Social Media Daily-vel gyorsan és olcsón szerezhetsz megtekintéseket Facebook videóidhoz. Egyszerűen válaszd ki a megfelelő csomagot és hamarosan élvezheted is a nézettséget!

Láthattál már minket itt:

50,000 megtekintés feletti rendelések esetén akár 5 link között is eloszthatod rendelésed – egyszerűen írd be az URL-eket a megfelelő helyre.

Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

Erre a termékre nem lehet napi limitet beállítani. 

Ha új felhasználókat is szeretnél oldaladra, biztos érdekel a Facebook Rajongók vásárlása is.

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.

Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.

A Social Media Daily Csapat

Több megtekintés Facebook videóidnak közösségi marketing segítségével

A YouTube-nak mostmár komoly kihívója akadt – ez nem más, mint a Facebook! Amióta a Facebook megváltoztatta algoritmusát, és a videók nagyobb hangsúlyt kaptak a hírfolyamon, a Facebook videók hasítanak. A legnagyobb közösségi oldal 4 milliárdos nézettséget tudhat magáénak naponta. Ezenkívül több előnye is van, ha egyből Facebook-ra töltöd fel videódat: a klip egyből a hírfolyamon landol és azonnal lejátszásra kerül, hála az autoplay funkciónak. Ezenkívül könnyen meg is osztható. Emiatt tehát nem meglepő, hogy egyre több felhasználó kihagyja a YouTube-ot a történetből, és egyből Facebook-ra tölti fel videóit. 

Online videó marketing a Social Media Daily-vel

Nem nő elég gyorsan a Facebook videóid nézettsége? Ebben az esetben egyszerűen megvásárolhatod a megtekintéseket a Social Media Daily-től. Addig alkalmazzuk marketing technikáinkat videódon, amíg el nem éred a kívánt nézettséget – sőt, általában még több megtekintést is sikerül összehozni! Rajongói oldalt vezetsz vagy eseményt szervezel? Vess egy pillantást többi ajánlatunkra is, és pörgesd fel oldalad!

Készen áll a megrendelésre?