Vegyél SoundCloud hozzászólásokat

SoundCloud hozzászólások
4 90490
  • 100%-ig biztonságos és diszkrét
  • Időt és energiát spórol
  • Gyors eredmények
  • Megrendelését manuálisan ellenőrizzük
  • Ingyenes konzultáció és egyedi megoldások

Szeretnél több hozzászólást SoundCloud-on? A Social Media Daily-nél mostmár SoundCloud kommenteket is vehetsz!

A like-okat plusz költség nélkül eloszthatod akár öt link között – csak említsd meg hozzászólásban a linkeket a vásárlási folyamat közben.

Ezzel az ajánlattal hozzászólásokat kapsz a dalaidhoz, amihez ingyen like is jár!

Láthattál már minket itt:

Naponta minimum 2 hozzászólást kell rendelned. Akár te magad is megírhatod a komment szövegét, ha szeretnéd. Ezzel kapcsolatban küldj egy emailt a contact@socialmediadaily.com címre.

A kommentek mindig angolul vannak. Ha szeretné, hogy másik nyelven legyenek, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt, az előre megírt kommentekkel, az Ön által kiválasztott nyelven.

Az új hozzászólások eloszlanak a számaid között, így a profilod összhatása eredeti marad.

Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

A hozzászólásokon felül a lejátszások és feliratkozók is fontos szerepet játszanak. Kattints ide lejátszásokért és ide a követőkért.

A szolgáltatásunkban a hozzászólások számának növekedése nem függ a kommentek számának természetes növekedésétől vagy csökkenésétől.

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.

Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.

A Social Media Daily Csapat

További információ a SoundCloud hozzászólásokról

Mint bármelyik közösségi média oldalon, a hozzászólások mutatják meg leginkább, hogy mennyire népszerű a bejegyzésed. A SoundCloud kommentek (főleg a pozitívak) szintén elengedhetetlenek egy-egy szám sikeréhez. Nem érkezik a dalodra elég hozzászólás? Nincs kapacitásod a marketinggel foglalkozni? A Social Media Daily azért van itt, hogy segítsen neked. Nálunk tudsz hozzászólást venni a SoundCloud dalodhoz. Gyors, olcsó és emellett egyszerű módszer dalaid népszerűsítésére.
 

Ezzel a módszerrel számos hozzászólás érkezik majd SoundCloud dalodra

Be akarod indítani a zenei karrieredet? Használd ki a marketing adta lehetőségeket és hallass magadról! A Social Media Daily többet ajánl, mint csupán hozzászólásokat a dalaidhoz. Nálunk vehetsz többek között like-okat, repost-okat, lejátszásokat és követőket: mindezt alacsony áron. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, keress fel minket! Bármikor rendelkezésedre állunk!
Készen áll a megrendelésre?