Vásárolj YouTube views és ingyen like-okat kapsz

Szeretnél nagyobb nézettséget és folyamatos növekedést fontos YouTube videódnak a lehető legbiztonságosabb módon? Jó helyen jársz!

Szolgáltatásunk nem csak megtekintéseket biztosít, hanem YouTube kedveléseket és jó minőségű hozzászólásokat a videódra igazítva, mindezt ingyen! A hozzászólások és a megtekintések fokozatosan lesznek hozzáadva videódhoz!

Erre a szolgáltatásra nem kínálunk országonkénti felhasználókat, csak nemzetközi profilokat.

Nem vagy biztos benne mit tartalmaz az ajánlat? Vess egy pillantást erre Pillanatkép.

Láthattál már minket itt:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Figyelem! A hozzászólások mindig angol nyelvűek, amennyiben a megrendelő nem kéri másképp.

Ha 5000 vagy több megtekintést rendelsz, a nézettséget plusz költség nélkül el lehet osztani 5 videó között. Ilyenkor a like-ok és a kommentek is eloszlanak. A linkenkénti minimális mennyiség 1000 megtekintés.
 
Amint elindult a rendelés, a nézettség 1000-10000 megtekintés/nap sebességgel fog érkezni, rendelésed méretétől függően.

A megtekintések a szolgáltatás indulása utáni pár napban érkeznek. Akár hosszabb időtartam alatt is növelhetjük a nézettséget, ezzel kapcsolatban vásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.
 
Azt javasoljuk, hogy a szolgáltatás ideje alatt deaktiválva legyenek a fizetős reklámok, így nem teszed kockára az AdSense felhasználód. Bár a YouTube profilod teljes biztonságban van, az AdSense-szel adódhatnak gondok.

A lehetőségeknél feltüntetett időtartam a szolgáltatás kezdetétől érvényes. A szolgáltatás majdnem minden esetben 24 órán belül elkezdődik, néhány esetben maximum 3 munkanapot kell várni.
 
Figyelem: nem képviseljünk közösségi hálót, és nem állunk kapcsolatban egyik oldallal sem.
 
A Social Media Daily Csapat
Currently YouTube Megtekintések
Idő a kezdésig: Ø 6 h
Átlagos idő, amíg a kézbesítés megkezdődik
Idő a teljesítésig: see product
A rendelés teljesítésének átlagos időtartama (a kezdéstől)
Különleges lehetőségek, mint amilyen a szállítási idő kiválasztása vagy a felhasználók neme csak fizetett szolgáltatások esetén lehetséges.
Válassza ki a szállítási időt és a további opciókat
Kézbesítési mód kiválasztása
Standard: A feltüntetett feldolgozási idő
Expressz: Gyorsabb feldolgozás és prioritás a standard rendelésekkel szemben
Több információ
Ár: 0
Szállítási díjjal, adókkal együtt, nincs további költség

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

További információ a YouTube Megtekintés

A jelzés a képernyőképen megmutatja a nézettségszámlálót YouTubeon – Nem képviseljük közvetlenül a YouTube-ot vagy bármilyen más közösségi médiát.
Mit tartalmaz ez az ajánlat?
A YouTube az egyik legsikeresebb közösségi platform, 2005-ös alapítása óta minden nap számos új felhasználó regisztrál az oldalra. A videómegosztót nem csak magánszemélyek használják. Művészek, zenekarok és cégek is felfedezték maguknak. Filmek, útmutatók, zenei klipek – sok YouTube csatorna megtalálta a saját hangját. Ezzel a megtekintésekért folytatott verseny még fontosabbá vált. Számos videó nagy erőbefektetéssel készült és nagyobb közönségért kiált. Elkelne a segítség a te YouTube videódhoz is? A Social Media Daily-nél jó helyen jársz!

Több megtekintés YouTube videóid számára

A Social Media Daily-nél egyszerűen vásárolhatsz YouTube megtekintéseket. Így gyorsan nő a nézettséged és sokkal több felhasználóhoz jutsz el, mint marketing nélkül. Az eredmény? Hosszútávon több követőd lesz és egyre híresebb leszel a YouTube közösségben – természetesen ha rendszeresen töltesz fel új és szórakoztató videókat. A szolgáltatásunk gyors, diszkrét és olcsó. Szívesen válaszolunk bármilyen jellegű kérdésre. További YouTube feliratkozókért, like-okért és hozzászólásokért kérlek böngéssz az oldal menüjében.

 

Termék értékelése: ha már használtad ezt a szolgáltatást, kérjük értékeld.